Toimistossa ei ole kiva puurtaa hiki hatussa

Kesästä huolimatta ainakin osa työntekijöistä ahertaa toimistoissa ja työhuoneissa. Kuumilla keleillä hyvä ilmastointi on siunaus, mutta jos sitä ei ole tai sen tehot eivät riitä, työolosuhteista tulee väistämättä tukalia.

Liian lämmin työpaikka rokottaa yrityksen taloutta. Jäähdytyskulut kasvavat ja myös työn tuottavuus heikkenee. Kuumuuteen kypsynyt työntekijä ei ole mikään tarmonpesä.

Tutkimusten mukaan työn tehokkuus kääntyy vahvaan laskuun, kun sisäilman lämpötila ylittää +24 astetta. Työteho laskee noin 2 prosenttia astetta kohti lämpötilan kohotessa yli hellerajan. Kun hiki pukkaa pintaan, työntekijöiden keskittymiskyky heikkenee ja myös työtapaturmien riski kasvaa.

Ikkunoista tulviva auringonvalo tympii toimistotyössä myös siksi, että se häikäisee ärsyttävästi esimerkiksi tietokoneiden näyttöjen pinnoilla. Toisaalta ikkunoiden eteen ei kuitenkaan viitsisi vetää verhoja tai sulkea sälekaihdinta.

Ikkunakalvo estää lämpöpiikin

Aurinkosuojakalvo tarjoaa helpon, nopean ja kustannustehokkaan ratkaisun sekä ikkunoista tulevaan auringon lämpöön että häikäisyyn. Kalvo torppaa lämpöä ja jäähdytyskustannuksia jo ikkunan pinnalla.

SunGard-aurinkokalvot päästävät kesällä sopivasti valoa läpi, mutta heijastavat 40–80 prosenttia auringon säteilystä. Samalla ne suojaavat UV-säteilylle herkkiä pintoja. Kaikissa SunGard-kalvoissa on helppohoitoinen ja naarmunkestävä pinta. Ikkunat voi esimerkiksi pestä aivan normaalisti.

Tarjolla on kymmeniä kalvotyyppejä ja laaja kirjo heijasteita ja sävyjä. SunGard-asiantuntijalta saa apua toimitilan tarpeisiin sopivan kalvon valinnassa.

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *