Koulutetut asentajat varmistavat ikkunakalvojen laadun

Ikkunalasiin asennetusta ikkunakalvosta on hyötyä moniin eri tarpeisiin. Aurinkokalvot viilentävät helteellä ja eristävät lämpöä pakkasella. Turvakalvot antavat puolestaan suojan murtoja ja vahinkoja vastaan. Ikkunakalvoista saa kaiken hyödyn irti vasta silloin kuin itse tuote on laadukas ja sen on asentanut ammattitaitoinen ja koulutettu asentaja.

Ei ole yhdentekevää minkälaisen kalvon ikkunaan laittaa ja kuka homman hoitaa. Oikean ikkunakalvon valinta ja sen asennus on tarkkaa puuhaa, mikä ei onnistu keneltä tahansa.

Asennuksen laatu on meille tärkeää ja siksi koulutamme aurinkokalvoja, turvakalvoja ja autokalvoja asentavien liikkeiden henkilöstöä. Haluamme myös, että asentajat tuntevat kalvot ja osaavat tarvittaessa vastata niitä koskeviin kysymyksiin. Turvakalvoissa Finanssialan Keskusliiton hyväksynnän perusteena on nimenomaan maahantuojan antama pätevä asennuskoulutus.

Ikkunakalvojen ominaisuudet ja asennukset tutuksi

Koulutus pureutuu kalvonpintaa syvemmälle. Koulutettavat käyvät tarkkaan läpi eri kalvojen ominaisuuksia ja rakennetta. On tietysti tärkeää tietää, miten kalvo toimii parhaalla mahdollisella tavalla erilaisissa ikkunarakenteissa. Koulutettu kalvoasentaja osaa kertoa kalvon vaikutuksista lasiin ja sisätilaan.

Oikean kalvon valintaan vaikuttavat paitsi asiakkaan tarpeet aurinko- tai turvasuojalle, myös minkälainen ikkuna ja lasityyppi on kyseessä. Esimerkiksi kaksinkertaiselle lämpölasilla saa asentaa vain tietyntyyppisiä kalvoja. Nämäkin asiat ovat hyvin kalvokoulutuksen käyneiden tiedossa.

Luonnollisesti koulutus pureutuu myös asennustapoihin ja työvälineisiin, joiden avulla työ on tehokasta ja työn jälki virheetöntä.

Koulutus ei ole pelkkää teoriaa. Tärkeänä osuutena on kalvoasennuksen käytännön harjoitukset. Noin työ sujuu sitten aikanaan asiakaan luona ilman ylimääräistä ”säätämistä”.

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *