Kuka on Turvalukkari?

Turvallisuus on palvelua

Samalla kun järjestelmät muuttuvat monimutkaisemmiksi, niin yrityksillä kuin yksityisillä asiakkaillakin on yhä vähemmän mahdollisuuksia arvioida niiden käytettävyyttä tai toimivuutta. Turvasuojaa tarjoavien yritysten vastuu ja vaatimukset niiden ammattitaidosta kasvavat jatkuvasti. Turvallisuus on jatkossa yhä enemmän palvelua.

Tämä blogi käsittelee turvaurakoinnin  toiminta-alueita. Kirjoitan arkisia tarinoita siitä, mitä turvallisuus nykyään on ja avaan näkökohtia alan nopeaan kehitykseen. Kirjoitukset on tarkoitettu yritysten avainhenkilöille, taloyhtiöiden hallinnossa toimiville ihmisille, isännöitsijöille sekä yksityisille ihmisille.

Minä olen Jorma Ikävalko. Työskentelen nykyisin yrittäjänä Safetyset Oy:ssa Työkokemusta on tullut myös turvaurakoinnista yli 30 vuoden ajalta. Jotkut ehkä muistavatkin minut TML- Turvallisuusliike Oy:n yrittäjänä. Yrityskaupan myötä sain kokemusta  ketjutoiminnasta markkinointijohtajana. Monia vuosia on kulunut myös  eri luottamustehtävissä mm. Suomen Turvaurakoitsijaliitto ry:n puheenjohtajana ja turvalan yritysten hallituksen jäsenenä.

Safetyset Oy perustettiin  vuonna 1994, kun silloinen päämies ehdotti maahantuontitoiminnan laajentamista.  Alkuperäinen edustusopimus allekirjoitettiin maaliskuussa 1992 TML-Turvallisuusliike Oy:n kanssa.
Vuoden 2014 aikana on Turvalukkari saanut apuvoimia IT asiantuntija Jukka Ikävalkosta. Maailma monipuolistuu ja tuoreet silmät näkevät asioita uudella tavalla. Jukka aloitti Safetyset Oy:n toimitusjohtaja helmikkuussa 2017.

Safetyset Oy on markkinajohtaja turvakalvoissa ja sillä on myös merkittävä markkinaosuus mm. avainkaapeissa, kiinteistökalvoissa ja biometrisissä kulunvalvontatuotteissa.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *